b0b
Bob Goulooze

Mensen vragen mij wel eens: Bob wat doe jij? Daarmee bedoelen ze hoe verdien jij je geld? Dan zeg ik dat ik in de communicatie zit. Maar dat is natuurlijk een veelomvattend vakgebied. In feite komt het neer op mensen of partijen met elkaar in contact brengen. Dat kan op vele manieren. Sommigen willen met hun bedrijf in de krant komen of met hun eigen hoofd. Ook TV kan. Weer anderen willen werken aan hun reputatie, want niets is zo belangrijk als een goede. Soms wil men gewoon een persbericht versturen. Anderen willen praten met een minister of een ambtenaar op het gebied van…..

IMG_7762
pico bello

Een organisatie wil zijn website van betere content voorzien of up-to-date houden. Da’s logisch zou je denken, maar mijn ervaring is dat veel bedrijven, klein of middelgroot, meer met hun business bezig zijn dan met de website of hun Facebook pagina’s. Zo tref je in het voorjaar en zelfs hartje zomer nog tips aan als: ‘Vergeet niet uw winterbanden te monteren want in Duitsland….’  Is dat erg? Ja, best wel, want een argeloze bezoeker denkt: ‘Dat bedrijf loopt een halfjaar achter; hoe zal dat gaan met zijn betalingen of met mijn dossier?’ Ik denk mee over actuele content en schrijf die ook, kies er een passende illustratie of filmpje bij en zorg dat het er pico bello uitziet. Daarbij adviseer ik ook over inbound marketing; waar uw prospects of klanten in geïnteresseerd zijn en hoe u ze kunt helpen. Als u dat goed doet komen zij naar u toe en blijven klant. Sommigen willen in contact komen met bedrijven of bestuurders, maar kennen de weg niet. Door mijn uitgebreide netwerk ben ik in staat deuren te openen en mensen met elkaar in contact te brengen.

Ik bedenk en organiseer events voor bedrijven en instellingen, met relevante sprekers en deelnemers. Dit met als doel het leggen van contact en het bespreken van uw zaken. En dat kan op veel manieren. Al die instrumenten om uw boodschap bij de ander onder de aandacht te brengen, zitten in mijn communicatie-koffer. Het is mijn expertise om de juiste tool op het juiste moment in te zetten. En na aandacht komt betrokkenheid, in welke vorm dan ook.

“Dat zal zeker wel duur zijn Bob” zeggen geïnteresseerden me dan. En dan zeg ik altijd: “Ach dat valt wel mee. Het is duurder om mij niet in te huren dan wel.” Ik garandeer dan ook altijd resultaat. En dat betekent bij mij: Niet goed? Geld terug! Ik kan u geruststellen. Ik heb nog nooit gratis hoeven werken.

Bel mij als u zit met een communicatievraagstuk. Groot of klein, ik kan u verder helpen. Ik kom vrijblijvend langs om een communicatie diagnose te stellen.